Allergie informatie: Aardappelsalade met bietjes en gerookte vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram vastkokende aardappelen
- 500 gram voorgekookte rode bieten
- 250 gram prinsessenbonen
- 200 gram gerookte forel
- 100 gram gerookte zalmplakken
- 1 bosje peterselie
- 1 gesnipperde sjalot
- 4 eetlepels witte azijn
- 1 theelepel mosterd
- 12 eetlepels olie
- grof zeezout
- olie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Aardappelsalade met bietjes en gerookte vis
- Allergieen informatie