Allergie informatie: Bonensalade met parmaham
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram sperziebonen
- zout
- peper
- suiker
- 250 gram penne (of een andere korte pasta)
- 50 gram gedroogde tomaten in olie
- 200 gram kerstomaatjes
- 1 ui
- 4-5 eetlepels azijn (bijvootbeeld witte balsamico)
- 6-8 eetlepels olijfolie
- 75 gram rucola
- 8-12 plakken parmaham
- geraspte kaas (bijvoorbeeld Parmezaanse)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Bonensalade met parmaham
- Allergieen informatie