Allergie informatie: Franse veldsla
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram vastkokende aardappels
- 3 sjalotjes
- 2 eetlepels olie
- 0,5 deciliter kippenbouillon
- 2 eetlepels sherryazijn
- zout en peper
- 150 gram Mon Chou
- 4 hardgekookte eieren
- 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
- 250 gram veldsla
- 6 eetlepels notenolie
- 150 gram gebraden rosbief (vleeswaar)
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Kabeljauwfilet op veldsla
Met kabeljauwfilet, veldsla en olijfolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Warm - lucyvader - Zomerse pastasalade met frambozen
Met fusilli, mozzarella en frambozen uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Maaltijdsalades - VFZ - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Wrap met tomaten-aardbeiensalade en feta
Met wraps, aardbeien en kerstomaten uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Wraps - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Franse veldsla
- Allergieen informatie