Allergie informatie: Kool/aardappelsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram aardappelen, in blokjes gesneden
- 400 gram gesneden kool (wit, geel, groen)
- 4 Tivall worstjes (5-pack)
- 3 eetlepels (olijf)olie
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel kummel(karwijzaad)
- 1 theelepel citroensap (vers geperst)
- 0,25 rode paprika, in dunne reepjes gesneden
- peper
- zout
- boter
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Kool/aardappelsalade
- Allergieen informatie