Allergie informatie: Koolsalade met paprika en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram witte kool
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 gele of oranje paprika
- 1 ui
- 1 friszure appel
- 150 gram gruyère
- 150 gram brie
- peper en zout
- 200 gram ananasstukjes (uit blik)
- 2 eetlepels geschaafde amandelen
- voor de dressing:
- 200 gram milde kwark (melkan)
- 100 milliliter yoghurt
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel kerriepoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Koolsalade met paprika en kaas
- Allergieen informatie