Allergie informatie: Krabsalade met venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram blik krab
- 1 venkelknol
- 100 gram taugé
- 1 groene paprika
- 1 rode peper
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel mosterdpoeder
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel wijnazijn
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel sojasaus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Krabsalade met venkel
- Allergieen informatie