Allergie informatie: Krieltjessalade met zalm en rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram voorgekookte krieltjes
- zout
- 4 eieren
- 2 augurken
- 200 gram gerookte zalm
- 75 gram rucola
- 2 eetlepels kappertjes
- voor de dressing:
- 2 eetlepels mayonaise
- 125 milliliter crème fraîche
- versgemalen peper
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepel mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Krieltjessalade met zalm en rucola
- Allergieen informatie