Allergie informatie: Lauwwarme aardappelsalade met lenteuitjes en gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram dungesneden gerookte zalm
- 500 gram stevig kokende aardappelen
- 1 prei
- 3 sjalotjes
- 4 lente uitjes
- 2 deciliter koksroom
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels azijn
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- peper en zout
- peterselie
- citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk