Allergie informatie: Mexicaanse maïssalade met tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode paprika, in kleine blokjes
- 1 groene paprika, in kleine blokjes
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 1 groot blik maïs, ca. 400 gram, afgespoeld en uitgelekt
- 2 blikjes tonijn op water, uitgelekt, in niet te kleine stukjes
- 2 eetlepels citroensap
- peper
- zout
- cayennepeper
- 6 eetlepels maïsolie
- 3 eetlepels peterselie, fijngesneden
- 1 citroen of limoen om te garneren
- ijsbergsla
- tomaten
- komkommer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Mexicaanse maïssalade met tonijn
- Allergieen informatie