Allergie informatie: Rijstsalade met kip en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels ketchup
- 400 gram kipfilet
- 300 gram basmatirijst
- 1 rode ui, gesnipperd
- 2 rode paprika's, in kleine stukjes
- 3 bosuitjes, in ringetjes
- 1 blik maiskorrels van ca. 300 gram
- kerriepoeder naar smaak
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Rijstsalade met kip en paprika
- Allergieen informatie