Allergie informatie: Rosbiefsalade met ui en peper
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram rosbief
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- 1 rode peper
- 2 eetlepels bieslook
- 75 gram veldsla
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel honing
- 3 eetlepels witte wijn
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Rosbiefsalade met ui en peper
- Allergieen informatie