Allergie informatie: Salade Nicoise van Lydie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel mosterd
- 1 citroen
- 6 eetlepels olijfolie
- 500 gram sperziebonen
- 300 gram vastkokende aardappels
- 4 eieren
- 250 gram minitrostomaten
- 0,5 komkommer
- 0,5 bosje radijs
- 4 eetlepels gemarineerde olijven
- 1 blik tonijn naturel (125 gram)
- 2 sjalotjes
- 4 takjes basilicum
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Salade nicoise van lydie
- Allergieen informatie