Allergie informatie: Salade van andijvie, druiven en biefstuk
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram voorgesneden andijvie
- 4 trosjes witte druiven, zonder pit
- 4 eetlepels gedroogde cranberries
- 200 gram biefstukreepjes
- olijfolie
- 50 gram geroosterde amandelen
- VOOR DE DRESSING:
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 1 theelepel honing
- 1 theelepel mosterd
- 4 eetlepels olijfolie
- zout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Salade van andijvie, druiven en biefstuk
- Allergieen informatie