Allergie informatie: Scampisalade met mozarella en zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gerookte zalm
- 150 gram partyscampi's (diepvries)
- 2 stronkjes witlof
- 1 bosje waterkers
- 125 gram mozzarella (Italiaanse verse kaas)
- vinaigrette:
- 1,5 deciliter dragonazijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel mosterd
- peper
- zout
- garnering:
- 10 cocktailolijven
- 1 tomaat (in partjes)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Scampisalade met mozarella en zalm
- Allergieen informatie