Allergie informatie: Sepia amb trempó: inktvis met zomersalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram inktvis, panklaar
- 500 gram tomaten, grof gesneden
- 2 paprika's, rood of groen, in stukken
- 2 uien grof gesneden
- 2 eetlepel rode-wijnazijn
- zout
- peper
- 1,25 deciliter olijfolie
- 1 teen knoflook, fijngehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Sepia amb trempó: inktvis met zomersalade
- Allergieen informatie