Allergie informatie: Spinaziesalade met perzik en walnoot
Terug naar het receptIngrediënten
- dressing:
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel frambozenazijn
- 1 theelepel grove mosterd
- 0,5 theelepel maanzaad
- zout
- peper
- 2 eieren, hard gekookt
- 0,5 rode paprika, in reepjes
- 200 gram verse bladspinazie
- 2 perziken, in reepjes
- 50 gram walnoten, in stukjes
- 50 gram geraspte parmezaanse kaas
- 75 gram gerookte achterham, in reepjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Spinaziesalade met perzik en walnoot
- Allergieen informatie