Allergie informatie: Veldsla met sperziebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram veldsla
- 3 eetlepels vleesbouillon van 1 tablet
- 1 eetlepels Franse mosterd
- 6 eetlepels mayonaise
- 1 rode ui
- 1 augurk
- 4 tomaten
- 4 eieren
- 200 gram gekookte sperziebonen
- 150 gram cervelaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Veldsla met sperziebonen
- Allergieen informatie