Allergie informatie: Warme salade van sperziebonen, aardappel en gepocheerde zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stukken zalm met vel, circa 500 gram
- 1 ui
- 1 wortel
- 4 eetlepels witte balsamicoazijn
- 0,5 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 citroen
- 700 gram sperziebonen
- 600 gram rode culinaire aardappels
- 0,5 bosje radijsjes
- 8 takjes platte peterselie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro