Allergie informatie: Basilicumsoep met kerrieroom en zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 stuks lente-ui
- 150 gram aardappelen
- 1,5 liter kippenbouillon (zie mijn recept voor gevogeltefond)
- 1,5 bos basilicum
- 175 milliliter crème fraîche
- 0,5 theelepel gele Indiase currypasta
- 100 gram gerookte zalm
- pesto, zelf gemaakt:
- 25 stuks verse basilicumblaadjes
- 100 milliliter olijfolie
- 40 gram pijnboompitten
- 25 gram geraspte Parmezaan
- 25 gram Pecorino (kaas)
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Basilicumsoep met kerrieroom en zalm
- Allergieen informatie