Allergie informatie: Bouillabaisse - Vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo verse vis
- 300 gram gamba's of langoustine
- 1 ui
- 1 prei
- 2 grote tomaten
- 4 teentjes knoflook
- 10 takjes peterselie
- 1 takje tijm
- 1 laurierblad
- 1 takje venkel
- 2 draadjes of mespuntje saffraan
- 1 glaasje Ricard
- olijfolie
- 30 gram boter
- 4 boterhammen
- zout
- peper
Meer Recepten
- Soto Ikan (Vissoep)
Met kabeljauwfilet, tomaten en salamblad uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Soepen - jaccor - Vissoep
Met witvis, ui en wortel uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Maaltijdsoepen - harwoon - Zoetzure vissoep
Met visfilet, paksoi en spaanse peper uit Thailand
4 porties - 35 minuten
Warm - lekker_koken - Snelle vissoep
Met visfilets, zeevruchten en visfond uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsoepen - CatelijneE - Vissoep
Met zalm, tomatenpuree en prei uit Rusland
5 porties - 1 uur en 10 minuten
Soepen - Taibahr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Bouillabaisse - vissoep
- Allergieen informatie