Allergie informatie: Cataplana
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kippenborst
- 200 gram koolvisfilet
- 200 gram schelvisfilet
- 100 gram chorizo
- 1 kleine rode paprika
- 1 kleine groene paprika
- 2 rijpe tomaten
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 grote uien
- 6 knoflooktenen
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 deciliter witte wijn
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel bieslook
- 1 laurierblad
- 6 deciliter visfond
- 50 gekookte mosselen
- 50 venusschelpen
- kippenbouillonpoeder
- 4 eetlepels kreeftenpasta
- 100 gram crème fraiche
- 0,5 mespuntje cayennepeper
- 0,5 theelepel piri-piri poeder
- 20 grote Noorse garnalen
- 10 takjes peterselie
Meer Recepten
- Cataplana Portugal
Met garnalen, tomaten en kipfilet uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Portugese mosselen (cataplana)
Met mosselen, spekjes, salami uit Portugal
2 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - kitty
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Cataplana
- Allergieen informatie