Allergie informatie: Garnalensoep met ei en citroengras
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram geblancheerde reuzengarnalen, ongepeld
- 1 ui
- 1 knoflookteen
- 1 stuk gemberwortel
- 2 eetlepels sesamolie
- 100 milliliter rijstwijn (sake)
- 800 milliliter groente- of visbouillon
- 1 stengel citroengras
- 2 theelepels garnalenpasta
- zout en peper uit de molen
- 1 snufje cayennepeper
- 1 snufje suiker
- 1 prei
- 3 wortels
- 200 gram tauge
- 2 eieren
- koriander om mee te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Garnalensoep met ei en citroengras
- Allergieen informatie