Allergie informatie: Sajoer Daun Ubi (cassave bald soep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram daun ubi (cassaveblad)
- 5 rawits
- 1 rode lombok
- 6 sjalotten
- 3 centimeter koenjit
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 5 kermirienootjes
- 1 kopje santen
- 4 eetlepels olie
- 1 theelepel trassi
- zout
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Gemblong (rijstballetjes met een suikerlaagje)
Met ketan kleefrijst, daun pandan en kokos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Sajoer daun ubi (cassave bald soep)
- Allergieen informatie