Allergie informatie: Sajoer lodeh ajam (groente-kippensoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram spitskool
- 300 gram kippenvlees
- 200 gram sperzieboon
- 0,5 liter bouillon, van tablet
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 0,5 eetlepel gezuiverde tamarinde
- 1 theelepel trassi
- 3 blaadjes salam
- 2,5 theelepels ketoembar
- 1,5 theelepel gemalen laos
- 1 eetlepel olie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Sajoer lodeh ajam (groente-kippensoep)
- Allergieen informatie