Allergie informatie: Sajoer Tjethen (licht gekruide groenteschotel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 bouillonblokjes
- 250 gram witte kool
- 100 gram sperziebonen
- 100 gram taugé
- 1 lombok
- 0,5 tempé
- 140 gram reboeng (jonge bamboespruitjes)
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel assem
- 0,25 blokje santen
- 1 zak bacon crisps
- 1,5 liter water
- 0,5 deciliter olie
- boemboe’s:
- 2 fijngemalen kermirienootjes
- 1 plak laos
- 2 theelepels ketoembar
- 1 plakje kentjoer
- 1 theelepel trassi
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Cosmopolitan
Met wodka, cointreau en cranberrysap uit Verenigde Staten
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Sajoer tjethen (licht gekruide groenteschotel)
- Allergieen informatie