Allergie informatie: Soto ajam (licht gekruide kippensoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de bouillon:
- 4 kippenpoten
- 2 liter water
- 0,5 theelepel djahe
- 1 theelepel serehpoeder
- 1,5 theelepel koenjit
- 2 kipbouillonblokjes
- 2 grote hele uien
- voor de boemboe’s:
- 1 gesnipperde ui
- 2 theelepels knoflook
- 2 theelepels ketoembar
- 0,5 theelepel djintan
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- voor de vulling:
- 8 eetlepels rijst
- 4 aardappels
- 4 eieren
- 2 prei
- 6 eetlepels gefruite uitjes
- 6 blaadjes selderij
- 150 gram taugé
- 4 theelepels sambal
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kippensoep met courgette
Met pakje kippensoep, courgette en kipfilet uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Soto ajam (licht gekruide kippensoep)
- Allergieen informatie