Allergie informatie: Soto Ayam - Indische kippensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip
- 5 lente-uitjes, fijngesneden
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel wijnazijn
- olie
- 100 gram bloem
- 150 milliliter water
- 200 gram taugé
- 150 gram dun gesneden en gebakken aardappelschijfjes
- 100 gram mihoen, gaar en uitgelekt
- 2 eetlepels gebakken/gefruite uitjes
- 3 eetlepels fijngesneden peterselie of koriander
- boemboe:
- 4 centimeter verse gember (djahe)
- 10 teentjes knoflook
- 1 eetlepel vers gemalen peper
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Kippensoep met courgette
Met pakje kippensoep, courgette en kipfilet uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Soto ayam - indische kippensoep
- Allergieen informatie