Allergie informatie: Spinaziesoep met ham en ei
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui, gesnipperd
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 teen knoflook, geperst
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 450 gram spinazie
- 1 kippenbouillontablet
- 100 milliliter slagroom
- 100 gram hamreepjes
- 4 eieren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Spinaziesoep met ham en ei
- Allergieen informatie