Allergie informatie: Tomatensoep met zeevruchten
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram mosselen in de schelp
- 400 gram visfilet zonder graat
- 750 gram reuze garnalen
- 250 gram pijlinktvis
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 gesnipperde ui
- 250 gram gesneden venkel
- 2 teentjes geperste knoflook
- 2 kleine rode fijngehakte pepers
- 425 gram tomaten (uit blik)
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 liter visbouillon
- 0,25 kop fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Tomatensoep met zeevruchten
- Allergieen informatie