Allergie informatie: Variatie op harira
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 liter bouillon
- 0,5 pond rundergehakt
- 25 gram boter
- 1 scheut olijfolie
- 100 gram rode linzen
- 2 tomaten
- 1 puntpaprika
- 2 uien
- 4 tenen knoflook
- 1 stukje gember van 1 centimeter
- 1 blik kikkererwten
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 theelepel komijnzaad
- 1 theelepel korianderzaad
- 0,5 theelepel kaneel
- 0,5 bosje koriander
- 0,5 bosje platte peterselie
- 1 citroen
Meer Recepten
- Aardbeienjam variatie
Met aardbeien, basterdsuiker en citroensap uit Nederland
1 portie - 1 uur en 10 minuten
Wecken - kirstennl - Hummus en variatie
Met kikkererwten, tahin en olijfolie uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Hapjes - Tupperware Xandr - Harira met kip
Met kip, kikkererwten, linzen uit Marokko
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Maaltijdsoepen - amber - Eierpotjes
Met eieren, zalm en kaas uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Hartige Tosti
Met ui, tonijn en tomaat uit Nederland
2 porties - 30 minuten
Lunchgerechten - laura08
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Variatie op harira
- Allergieen informatie