Allergie informatie: Vega-wintersoep met peterselieroom
Terug naar het receptIngrediënten
- 225 gram witte kool
- 75 gram rode ui
- 75 gram peen of peterseliewortel
- 50 gram vastkokende aardappel of zoete bataat
- 80 gram gekookte kikkererwten
- 500 milliliter groentebouillon
- 2 eetlepels gehakte verse peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teen knoflook
- 0,5 theelepel karwijzaadjes
- 0,5 koffielepel gedroogde provencaalse kruiden
- 2 centimeter verse gemberwortel
- 0,5 theelepel ras-el-hanout
- 60 milliliter zure room
- 2 centimeter rode verse peper
- 1 eetlepel strong tamari
- een schaaltje olijfolie
- 1 eetlepel groene pesto
- zwarte peper uit de molen
- 4 sneden geroosterd speltbrood
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Vega-wintersoep met peterselieroom
- Allergieen informatie