Allergie informatie: Marokkaans rundvlees stoofpot (tajine)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- 0,5 liter rode wijn
- 1 ui
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 300 gram dadels
- 300 gram vijgen
- 500 gram tomaten
- sambal badjak
- komijn
- kaneel
- 200 gram ontpitte zwarte of groene olijven
- 2 eetlepels basterdsuiker
- gembersiroop
- knoflook
- peper
- zout
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Marokkaans rundvlees stoofpot (tajine)
- Allergieen informatie