Allergie informatie: Met pittig gehakt gevulde tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 zakje boemboe nasi gorreng
- 16 stevige, niet te grote tomaten
- zout
- peper
- 1 prei, in fijne ringetjes gesneden
- 400 gram rundergehakt
- 1 ei
- 6 eetlepels geraspte kokos
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels sambal oelek
- 250 gram taugé
- 1 eetlepel olie
- citroensap
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Met pittig gehakt gevulde tomaten
- Allergieen informatie