Allergie informatie: Babi Pangang
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond varkensvlees, in reepjes
- 3 uien
- 3 eetlepel ketjap
- 1 theelepel sambal
- 3 eetlepel bruine suiker
- 1 eetlepel stroop
- 1 teentje knoflook
- ½ liter water
- 1 goudbouillontablet
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 potje atjar tjampoer
- maïzena
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Babi pangang
- Allergieen informatie