-
Deze Babi Pangang was heel erg lekker.
Stannie Boogers gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik heb dit al meerdere malen gemaakt, ik ben ook een echte chinees-eter, het smaakt elke keer weer verrukkelijk. Het staat bij mij in de computer ook bij de favorieten. Sterren absoluut een 5/5.
Verse kool erdoor is ook een aanrader.
Henny gaf dit recept 4/5 sterren
-
Mijn eerste review. We wilden eigenlijk Chinees gaan halen bij de afhaalchinees, toen we ons afvroegen of we dat eigenlijk ook zelf konden maken, en of dat dan lekkerder is dan die van de Chinees. Ik vond dit recept en we gingen aan de slag. Het resultaat was geweldig en verrassend. We hadden nóg meer dan dat we van de Chinees zouden krijgen en het was een stuk goedkoper en het belangrijkste; het was zó ontzettend lekker en zo vol van smaak, en zelfs de volgende dag nog steeds te eten. Mijn welgemeende complimenten. Dit recept is uitgeprint en in onze receptenmap gestoken.
JohnVa gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Ik maak het op ongeveer dezelfde manier, echter kruid ik het vlees van te voren nog met heel veel kerriepoeder en wat ketjap. Ook gebruik ik de genoemde smaakmakers volledig om de saus te maken. Een heerlijk recept!
Tineke gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk, we hebben zitten smullen, maar inderdaad een pond vlees is wel erg karig, dan heb je maar 125 gram per persoon, mag zeker wel een kilo zijn.
Ik heb de Atjar Tjampoer er ook apart bij gedaan.
Bedankt voor je recept, namens de kinderen en kleinkinderen!
Nelly gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk recept. Ik neem wel een kilo vlees i.p.v. een pond! Maar mega-lekker!
Sjaan gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk recept. Al vele malen doorgegeven. Lekker ook met verse chinese kool salade (geel-oranje) uit de koeling, apart erbij serveren. Gebakken ananas en kroepoek smaken er ook goed bij. Tip: Het vlees lekker lang laten garen in de oven zodat het goed gaar is.
Ina gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het was heerlijk, maar heb de atjar tjampoer er apart bij geserveerd en ook wel belangrijk snel klaar!
José gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dankjewel voor het recept was overheerlijk en heel duidelijk.
Mariëlla de Meulder gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn tip is om ketjap asin erbij te doen. Die is wat zouter want met ketjap manis is het erg zoet. Verder een lekker makkelijk recept.
Toke gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb het net gemaakt en het smaakt heerlijk.
Thanx voor de kooktip.
Chantal gaf dit recept 5/5 sterren