Allergie informatie: Bami Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mie
- 250 gram gaar varkensvlees
- 150 gram hamblokjes
- 50 gram ui
- 50 gram selderij
- 50 gram prei
- 100 gram kool
- 4 teentjes fijngemaakte knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 snufje ve-tsin
- 2 theelepels sesamolie
- 2 eetlepels droge Sherry
- ketjap, zout en peper naar smaak
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Goreng Koenjit
Met kipfilet, koenjit en ui uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Gevogelte - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Bami goreng
- Allergieen informatie