Allergie informatie: Japanse koude mie
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tarwe mie
- 180 milliliter kippenbouillon
- 2 eetlepels droge sherry
- 1/2 theelepel suiker
- 2 stuks fijngesneden uiengroen
- 1 theelepel wasabi (mierikswortel)
- 1/2 velletje yaki-nori (geroosterd zeewier), in reepjes
- 2 theelepels sesamolie
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Koude tomatensoep met avocado
Met tomaten, bosuitjes en avocado uit Nederland
4 porties - 1 uur en 35 minuten
Soepen - lucyvader - Mie-salade met sesam en garnalen
Met rijstmie, knoflook en rijstazijn uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Salades - 34533 - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Japanse koude mie
- Allergieen informatie