Allergie informatie: Roergebakken mie met shii-take en ketjapreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 3,5 eetlepels zonnebloemolie
- 400 gram runderreepjes
- 2,5 eetlepels ketjap manis
- peper
- zout
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 1 groene paprika, in stukjes
- 200 gram shii-take, in plakjes
- 1 pak roerbakmie (Honig)
- 300 gram mais (potje of blik), uitgelekt
- sambal oelek naar smaak
- 3 eetlepels fijngesneden korianderblad
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Roergebakken mie met shii-take en ketjapreepjes
- Allergieen informatie