Allergie informatie: Singapore Mie
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram rijstmie (gekookt en beetgaar)
- 10 stuks gedroogde Chinese paddestoelen
- 250 gram doperwtjes
- 250 gram Chinese kool
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel fijngehakte gember
- 5 stuks fijngesneden rode peper zonder zaad
- 6 stuks waterkastanje, in plakjes
- 1 kopje uiengroen, in ringen
- 3 eetlepels kerriepasta
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- 2 eetlepels droge sherry
- 2 deciliter dikke santen
- 1 eetlepel Thaise vissaus (nam plah)
- korianderblad
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Mie-salade met sesam en garnalen
Met rijstmie, knoflook en rijstazijn uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Salades - 34533 - Soto Ajam 3
Met kip, bouillon en mie uit Maleisie
4 porties - 40 minuten
Soepen - 34533 - Biefstukreepjes met roerbakgroenten
Met biefstuk, knoflook en chilisaus uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Singapore mie
- Allergieen informatie