Allergie informatie: Oosters stoofvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere runderlappen of riblappen in mooie gelijke blokjes
- 50 gram vloeibare boter
- 1 eetlepel arachide olie
- 4 sjalotjes of 1 grote ui gesnipperd
- 3 eetlepels ketjap manis of sojasaus
- 1 theelepel gemberpoeder of vers geraspt
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 eetlepel bloem
- 7 deciliter vleesbouillon of runderfond
- 2 eetlepels wittewijnazijn
- 2 laurierblaadjes
- 2 kruidnagels
- allesbinder of maizena
Meer Recepten
- Snel en makkelijk rijst koken
Met rijst, groentepakket en augurken uit China
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - elsanne - Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans stoofvlees
Met rundvlees, uien en tomaten uit Italie
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - faroush - Varkensfiletschotel met oosters tintje
Met basmatirijst, varkensfilet en cashewnoten uit China
4 porties - 25 minuten
Hoofdgerechten - bettyvandijk - Studenten rijst
Met rijst, roerbakgroente en stoofvlees uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - pucq
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Oosters stoofvlees
- Allergieen informatie