Allergie informatie: Aubergineschotel met gehakt en tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 middelgrote aardappels
- 1 middelgrote aubergine
- olijfolie
- 275 gram mager rundergehakt
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 blik tomatencoulis
- 9 kerstomaatjes
- 10 centiliter witte of rode wijn
- 1 eetlepel verse koriander, gesnipperd
- 1 dessertlepel gedroogde salie
- 1 eetlepel bruschetta (Oil & Vinegar)
- 1 rood pepertje
- 1 groetenbouillonblokje
- 150 gram gemalen oude Hollandse kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Aubergineschotel met gehakt en tomatensaus
- Allergieen informatie