Allergie informatie: Champignon-leverpie
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram tarwebloem
- 40 gram fijne havervlokken
- 0,5 theelepel zout
- 150 gram koude roomboter
- 400 gram kippenlevertjes
- 1 grote ui
- 250 gram verse champignons
- 1 eetlepel roomboter of margarine
- 2 eetlepels tarwebloem
- 1,5 deciliter slagroom
- 1 deciliter kippenbouillon
- 2 eetlepels port
- zout
- zwarte peper
- 1 eidooier
- 100 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Rijst met kip
Met rijst, kippenborst en tomaat uit Belgie
3 porties - 40 minuten
Gevogelte - aty - Champignon in de oven
Met champignons, kruidenkaas en bieslook uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Warm - sandyke - Champignons met kruidenboter
Met champignon en kruidenbote uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Gourmet - bregjesb - Champignon-groentecurry
Met rijst, broccoli en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vegetarisch - carolienm - Simpele gegrilde groenteschotel
Met courgette, paprika en champignon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - jankranendonk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Champignon-leverpie
- Allergieen informatie