Allergie informatie: Concarne tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 grote tomaten (à circa 250 gram, bijv. vleestomaten)
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 400 gram kidneybonen (blik)
- 2-3 eetlepels olie
- 500 gram half om half gehakt
- 1 eetlepel tomatenpuree
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 50 gram belegen kaas (stuk)
- 150 gram crème fraîche
- 1 theelepel chilivlokken
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Concarne tomaten
- Allergieen informatie