Allergie informatie: Enchiladas met kip en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 kipfilets (450 gram)
- 1 kippenbouillontablet
- 300 gram kaas
- 1 vleestomaat of een paar gewone tomaten
- 2 tot 3 tenen knoflook
- 20 plakjes jalapeno peper uit een potje
- 1 blikje tomatenpuree (140 gram )
- 3 theelepel Mexican seasoning (Casa Fiesta)
- 6 tarwe tortilla's
- 200 milliliter crème fraîche
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Enchiladas met kip en kaas
- Allergieen informatie