Allergie informatie: Gegratineerde spinaziepannenkoeken
Terug naar het receptIngrediënten
- bladspinazie
- 125 milliliter melk
- 150 gram volkorenmeel
- 3 eieren
- 750 gram bladspinazie
- 1 ui
- 3 tomaten
- 3 eetlepels olie
- zout en peper
- nootmuskaat
- 3-4 eetlepels pijnboompitten
- 100 gram schapenkaas
- 150 gram roomkaas (naturel)
- 3-4 eetlepels geraspte kaas
Meer Recepten
- Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Gegratineerde tomaten met rode ui en tijm
Met trostomaten, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Gegratineerde varkensfilet met camembert
Met filetlapjes, camembert en baguette uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gegratineerde spinaziepannenkoeken
- Allergieen informatie