Allergie informatie: Gegratineerde venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kleine venkelknollen, met groen en stelen
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 0,5 theelepel Ras el Hanout
- 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Zalmcarpaccio met venkel en sinaasappeldressing
Met zalm, venkel en pijnboompitten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Koud - peterstam - Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Zeebaars met venkel in papillot
Met zeebaars, venkel en pernod uit Ijsland
4 porties - 23 uur
Vis en schaaldieren - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gegratineerde venkel
- Allergieen informatie