Allergie informatie: Gestoofde boerenkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo krieltjes
- 1,5 kilo boerenkool
- 3 grote uien
- 3-5 eetlepels boter
- 0,5 theelepel pimentbessen
- 2 eetlepels havervlokken
- 500 gram ribcarbonades aan 1 stuk
- 4 saucijzen of braadworstjes
- zout en peper
- suiker
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Boerenkool Elliniko
Met aardappelen, boerenkool en rijst uit Griekenland
4 porties - 45 minuten
Stamppotten - eatmore
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gestoofde boerenkool
- Allergieen informatie