Allergie informatie: Kaassoufflé
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 deciliter melk
- tuinkruiden
- 50 gram boerenboter
- 50 gram tarwebloem
- 4 eieren
- 150 gram geraspte boerenkaas, eventueel met kruiden
Meer Recepten
- Broodje kaas-kaassouflé
Met witte bol, belegen kaas en paneermeel uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Lunchgerechten - kees_rundvlees - Spinazie stampot met Kaassoufle
Met aardappel, spinazie en kaassouffle uit Nederland
1 portie - 35 minuten
Stamppotten - EFWAH - Kaassoufflé
Met kaas, eieren en rijstebloem uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Hapjes - bibi-van-de-hoef - Broccoli-kaassoufflé
Met broccoli, eieren en witte basissaus uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Kaassoufflé
Met eiwitten, geraspte belegen kaas en kwark uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Taart en gebak - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Kaassoufflé
- Allergieen informatie