Allergie informatie: Kabeljauw onder een dakje
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kabeljauw
- 2 sjalotjes
- 2 eetlepels dille
- 500 gram witte asperges
- zout
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 100 milliliter witte wijn
- 0,5 tuinkruidenbouillonblokje
- 150 milliliter kookroom
- 4 plakjes bladerdeeg
- 2 eetlepels geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje
Met zout en pepe uit Belgie
20 porties - 10 minuten
Budget - Digipics
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Kabeljauw onder een dakje
- Allergieen informatie