Allergie informatie: Kalfsfricandeau met groenten uit de braadzak
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kalfsfricandeau
- 1 ui, in repen van 4 centimeter gesneden
- 1 winterwortel, in repen van 4 centimeter gesneden
- 4 teentjes knoflook, in de schil
- 1 laurierblad
- 2 takjes rozemarijn
- 4 takjes tijm
- 12 witte peperkorrels gekneusd
- 2 eetlepels pesto
- zout en vers gemalen peper
- 1 braadzak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Kalfsfricandeau met groenten uit de braadzak
- Allergieen informatie